PDA

View Full Version : Shooting the barrels PC



ACamo1982
11-30-2012, 07:49 AM
So i just cant reload shoot or do anything when it comes to those **** barrels. So the first time i tried it i had the rifle and thought OK, something wrong here... restarted the memory. the rifle isn't there now. so i tried using the pistol... still nothing. can not equip.. annoying right? after a few more run goes at it. i re-installed the game to have the rifle back but im back to not being able to use it.... ANYONE please help...

Pixel_Pile
11-30-2012, 08:57 AM
Keep turning the camera untill one of the barrels is highlighted. Or you need to get closer untill one of them is highlighted.
Then press the Q key (PC)

No need to go into "aiming mode" (F key)

Be prepared to get into similar situations more often (where they forgot to explain what to do...)

ACamo1982
12-01-2012, 01:30 PM
Thanks heaps, it worked straight away.