PDA

View Full Version : Same old Problem ISP blocks ports



Revasin
11-23-2012, 08:06 PM
I got the exact same problem we had with Assassins Creed Brotherhood I cant join any game because the ports that are used by my host Telenet (everything below 1023) are block. In this case the TCP (remote port): 80, 443. I cant imaging that I'm the only one having this issue?

the_NinetyNemo
11-12-2013, 11:30 AM
I got the exact same problem we had with Assassins Creed Brotherhood I cant join any game because the ports that are used by my host Telenet (everything below 1023) are block. In this case the TCP (remote port): 80, 443. I cant imaging that I'm the only one having this issue?

Hi there

Did you get it to work eventually? Coz I'm having the same troubles with Black Flag. It would be stupid to be forced changing ur ISP to play a game :p

Cheers mate

Tully__
11-12-2013, 12:16 PM
Contact your ISP support staff, some ISPs will unblock for you on request.

the_NinetyNemo
11-12-2013, 07:12 PM
Tried that.. support told me they couldn't unblock. :(