PDA

View Full Version : Problem with one of my guns changing when I load



playnmygame
11-23-2012, 04:08 AM
I have a twin holster and have the royal pistols and every time I load somewhere one of my guns change to the Pitcairn-Putum pistol and I have to go to a store to change it back, but it says I have the royal pistols but I do and don't l, so I have to change my guns to something els an then back to the royal pistols. I was hoping ubisoft was ganna fix it on the patch they had today but it didn't, I really hope they fix it in the upcoming patch

BerntBalchen
11-27-2012, 05:56 PM
I got the same problem. Anoying.

ProletariatPleb
11-27-2012, 06:00 PM
Common bug, it's on PCs and consoles both.