PDA

View Full Version : Anti-aliasing problem need help/fix pls!



Omegatr0n
11-22-2012, 08:49 PM
Hi, Today i got AC3 for my pc.

These are my pc specs:

mobo: Gigabyte GA-Z77X-D3H (running on latest bios and drivers)
cpu: Intel Core i5 3570K
gpu: SAPPHIRE HD 7970 3GB Vapor-X (running on latest drivers)
memory: 8gb
SSD: Samsung 830 256gb
OS: WIN 7 x64

ingame screen resolution: 1920x1080 60hz

Now my problem, Since i bought this pc 2 months ago for the sole prupose of running every new game on the highest setting possible it seems i stumbled on a issue with the Anti-aliasing set on very high. When on very high i get these images:

the setting:

http://i733.photobucket.com/albums/ww336/omegatron2009/foto.jpg

The result:

http://i733.photobucket.com/albums/ww336/omegatron2009/foto2.jpg

So when i have every setting put on the highest this is the result, only when i set Anti-aliasing to "high" this weird pixelstuff goes away.

I have installed the latest graphic card drivers and just for the sake of it i removed then and reinstalled it. no succes.

Can Ubisoft please resond to this problem or anyone with the knowhow of whas going on? am i the only one with this issue?

AnTiCrIsT_
11-22-2012, 10:05 PM
pretty much Looks like artifacts produced by overheating .. did you check the gpu temperature ?

Stony1912
11-22-2012, 10:46 PM
I have got exactly the same problem... with the graphic card everything is alright... AMD RADEON HD 7970

Omegatr0n
11-22-2012, 11:11 PM
@ Dreadcorp: its not a overheating problem, its there when i startup the game. And i can play battlefield 3 for hours on max settings without any problems so no overheating.

@ Stony1912: maybe its an issue with our graphicscard then.....i submitted this problem to Ubisoft Technical support aswell hopefully they will reply asap (i dont know if ubisoft reads this forums aswell).

I will keep you guys updated about this and if you learn anything let me know in this thread aswell.

thanks

Omegatr0n
11-22-2012, 11:31 PM
I think i got it fixed.

i installed the AMD beta drivers from here: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1211betadriver.aspx

It works for me now everything on high settings :)

Umbra_FHR86
11-23-2012, 02:03 AM
I have the same problem ... but my case is the best.
I used to have a Radeon HD4870, install the game and everything worked perfect with ultimate graphics performance! But to get to Boston for the first time, it showed slow movement among many people in the city ... So I decided to buy a better graphics card. Buy the ASUS Radeon HD7850. The install, start the game right where we had left in Boston and since then I get this error ... everything looks bad.
I'll try to download AMD Catalyst ™ 12.11 Beta Driver.