PDA

View Full Version : Power source 3 bug?



Tango Suckka
11-22-2012, 05:08 PM
so i went through the steps to plug in the 3rd power source, saw that bridge extend, etc. Then i got sidetracked with kids and the xbox shut down on me. saved or not I couldn't say for sure.
The next time I got in the game it starts with dear old dad suggesting i go plug in the power source (which i already did). BUT... now there is this big block of stone in my way preventing me from going up the stairs. Even though i can still get up stairs the animations with the girl don't trigger. going back into the animus and then coming out to try again doesn't help either.

Has anyone had similar happen to them? can this be fixed?
i'm thinking i'll try to replay the mission prior to this and see if that can help. not sure it will do me any good though.

help please and thank you.

Tango Suckka
11-23-2012, 10:02 PM
So anyone have any ideas or have this happen to them? Replaying the Abstergo mission didn't help.

montagemik
11-23-2012, 10:06 PM
News to me - But shutting down a console (or it powering off) with a game still running isn't reccomended for ANY game . Sorry .

Often leads to save file corruption - or hard drive corruption.