PDA

View Full Version : Is there a way to launch directly to Multiplayer?



zarakon
11-21-2012, 03:10 PM
It's annoying to sit through the unskippable intro videos TWICE just to get into multiplayer. Is there a way to get to it directly, since it's actually a separate app?

I bought the game through Steam.

zarakon
11-25-2012, 07:08 PM
bump

Acey5
11-25-2012, 08:06 PM
It's annoying to sit through the unskippable intro videos TWICE just to get into multiplayer. Is there a way to get to it directly, since it's actually a separate app?

I bought the game through Steam.

You could try to go in the Assassin's Creed 3 files and right under a folder called "videos" there is 2 files the one is "AC3MP" and the orther is "AC3SP"
Try that one with the MP.

Sinysh
11-25-2012, 08:07 PM
can't do that with Steam, only way is to launch the ubisoft game launcher

IASoldier
11-25-2012, 08:16 PM
It's strange.

I bought the game directly on Uplay. When I want to launch the game, I have the choice to select directly the Single Player or the Multiplayer.