PDA

View Full Version : Glitch/Bug Assassins Recruit Missions stuck



eXpanium33
11-17-2012, 02:20 AM
Hello.

I'm trying to complete game to archive 100% but for some i still didn't understand my Asssassins Recruits missions are stuck on 84 complete and 0 available. Since i still recruit one more assassin to level 11 i can't because i have no missions free to send him.

Thanks and hope Ubisoft fix for next patch

Gianavel
11-17-2012, 03:28 AM
Some of the colonies will have new missions even after they've been liberated. You can send Assassins on those missions, and after they've been completed and some time has past, they'll reset and become available again.

Also, your recruits do gain some experience when in combat, so call them to help you out.

eXpanium33
11-17-2012, 11:49 AM
Thanks for response.
Yes i know that but you not understand when i press L2 and tried to hit Square menu of Colonies doesn't show