PDA

View Full Version : sequence 2 cant shoot the barrels.......



sakkurtelle
11-05-2012, 12:58 PM
been trying for the last two days to pass that point and it seems impossible. cant move only i can aim but nothing is highlighted so i can shoot. Lame!:mad:

DKBM
11-05-2012, 01:18 PM
Use the search function?
Below the barrels your aiming at are the barrels you should be aiming at, tiny barrels.

Kytr
11-06-2012, 12:23 AM
You also have to have pressed F1 to bring up the aim point -- a very small white circle on the screen. You need to move that circle onto a barrel to shoot it.