PDA

View Full Version : Laggy in main menu



xiang97
11-03-2012, 08:02 AM
Hi guys...I need some help here...

When I started the game,my mouse is so laggy....and i cant even 'approach' some selections in the menu.
It took me 3minutes to go to the quit button....
Any solution?

Ubi-MoshiMoshi
11-03-2012, 02:55 PM
Hi, does your PC meet the minimum requirements? http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/16518 if it does then please contact Technical Support who will be able to troubleshoot with you.

xiang97
11-04-2012, 10:34 AM
Its a know issue since v1.00

The way I have fixed is either:

1.
To exit the game , exit uplay, exit steam
Restart steam restart game

2.
If that doesnt work , Reboot the whole PC

Ive had to do that in the past to get rid of mouse lag

BTW ALT F4 quickly quits the game

I tried to quit the game,restart the whole PC,then start the game but nothing changes,,,did you try installing patch to fix this?

xiang97
11-04-2012, 10:35 AM
Hi, does your PC meet the minimum requirements? http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/16518 if it does then please contact Technical Support who will be able to troubleshoot with you.

My pc met the minimum requirements...I check it through http://www.systemrequirementslab.com/AMD/games/intro.aspx

xiang97
11-04-2012, 01:03 PM
Can you list your PC specs

Intel Core 2 Duo E7400 @2.80 GHZ
Nvidia Geforce 210 (Memory:2258mb)
Windows 7 Ultimate 32-bit - Service Pack 1
3GB Ram
Direct X 11 (but not supported by the GPU as it is quite old already)
I run this game at 1366x768 resolution