PDA

View Full Version : Cant believe I have to do this...



ohzeenyc
11-02-2012, 04:38 PM
Its really ridiculous that we have to leave the entire multiplayer component of the game and go back into the title screen just to go into the options menu.
No access for changing controls, graphics, and other options accessible while in multiplayer. Huge inconvenience.

Aside from voting, please feel free to leave your feedback.

Heres mines:

I've never seen this not done before in a game. I cant change my sensitivity, assign controls, lower graphics if my games is running bad, disable/enable in game voice, etc.. Coming from a company that's been making games for ages this is very disappointing.

RAPXTOR
11-02-2012, 04:46 PM
I agreed with you, have nothing to add, Thank you.

ohzeenyc
11-02-2012, 04:51 PM
I agreed with you, have nothing to add, Thank you.


:cool:

btw add me in game: ohzeenyc

Charminbaer8866
11-02-2012, 06:48 PM
I think there are more important things right now...
but besides thes: yes, would be a good idea ;)

newton55
11-02-2012, 08:36 PM
Agree 100% but like Charm.. After they get the connection issues sorted out.