PDA

View Full Version : can you?.............



LT CANNIBAL 68
10-30-2012, 07:50 AM
install both disks and just run the whole game off disk 1?
thanks.

Free_Hidings
10-30-2012, 09:23 AM
You could've probably fit that whole question in the thread title.












(Sorry that's all I have to say)

Matty7Ice
10-30-2012, 09:32 AM
Really not sure why the xbox users have to employ 2 discs to do the same thing that requires only one disc for us ps3 users. Bluray?

scooper121s
10-30-2012, 09:42 AM
yes blu-ray

Mr_Shade
10-30-2012, 01:40 PM
If you are using Xbox - you can install both discs - however you need to start the game from the specific disc. - so SP from disc one and MP from disc two