PDA

View Full Version : AC3 size



BigUrn
10-27-2012, 11:09 AM
Was wondering how big in gigabytes ac3 is? I ask cause I have it preorderd on psn their is no preload which sucks so I got to wait later in the day when the store updates to download which unfortunately the store updates at like 7pm or something. If anyone knows how many gigabytes the download will be I would appreciate it

Assassin_M
10-27-2012, 11:10 AM
15-20 gb

BigUrn
10-27-2012, 11:30 AM
Its not looking good I was hoping to be able to play on midnight then after I learned Iam not getting a preload I at least hoped I would be able to play it on tuesday...so much for day 1 digital...sony lies to much

Assassin_M
10-27-2012, 11:32 AM
Its not looking good I was hoping to be able to play on midnight then after I learned Iam not getting a preload I at least hoped I would be able to play it on tuesday...so much for day 1 digital...sony lies to much
You use a US account, right ?

xXRyzonXx
10-27-2012, 11:36 AM
I'm going to take this perfect chance to say its probably over 9000.

All bad jokes aside, its probably somewhere along the lines of what W said.

Jarek23
10-27-2012, 11:48 AM
It's 12 GB

http://www.gamefaqs.com/boards/621796-assassins-creed-iii/64441051

http://img41.imageshack.us/img41/6245/ac31.jpg

BigUrn
10-27-2012, 11:49 AM
Yup USA. Apparently its against the law to do a preload on the USA servers but not EU. Well lesson learned never preorder anything on psn again cause it's just a lie

Assassin_M
10-27-2012, 11:53 AM
Yup USA. Apparently its against the law to do a preload on the USA servers but not EU. Well lesson learned never preorder anything on psn again cause it's just a lie
EU servers had a Pre-load today for the game..

Sorry, man :\

BigUrn
10-27-2012, 12:00 PM
Yeah it sucks they didn't even kiss me after that's the part that really fries me