PDA

View Full Version : double agent - how to tell what version



tmdgm
10-21-2012, 10:11 PM
I patched double agent on windows 7 but not sure it went through as it seems i have the "unlockables" but still. But when i try to rerun the patch, it says it's already patched. Is there a way to tell what version double agent i am playing?

tmdgm
10-28-2012, 07:19 PM
ugh, i tried to uninstall and reinstall. reinstall went fine, but now when I tried to run the patches, it said it's aleady a newer version, which is not the true. I am using windows 7

Ubi-MoshiMoshi
10-28-2012, 09:03 PM
Hi tmdgm, I suggest you contact Technical Support through the link in my signature so they can take a look.

tmdgm
10-29-2012, 05:59 PM
thanks, i just submitted the question

Unnamed313
01-19-2013, 03:50 PM
i just did it too but i have windows 8