PDA

View Full Version : Screen Resize feature?



Alpha_SOLDIER_X
10-02-2012, 10:21 PM
Do you think there should/should not be or is going to e one in the game?

pacmanate
10-02-2012, 10:32 PM
You mean like a safe area thing like in CoD? Yes, it would be useful!

Alpha_SOLDIER_X
10-02-2012, 10:39 PM
Well, My screen is zoomed in for some odd reason, and i'm afraid I would lose part of the experience If I couldnt resize the screen.

xXRyzonXx
10-02-2012, 10:56 PM
Well, My screen is zoomed in for some odd reason, and i'm afraid I would lose part of the experience If I couldnt resize the screen.

Try changing your resolution.