PDA

View Full Version : Oleg, see this problem with the 96XPTAB 2.5!



FAB_Devil
03-05-2004, 10:21 PM
Oleg,

when I play the track "The Black Death" I see the explosions of the "96xPTAB 2.5" correctly...
http://fabdevil.hpg.com.br/FAB/IL2FB/Bugs1/96xPTAB-2.5_01.jpg

but, when I use the "96xPTAB 2.5" the explosions don't show correctly!
http://fabdevil.hpg.com.br/FAB/IL2FB/Bugs1/96xPTAB-2.5_02.jpg

Do you known why this? I think which there are not a problem with my hardware configuration because which the explosions in the track "The Black Death" show correctly! This problem occurs with other drivers such as 32.20 and 45.33.

My PC: MB ECS K7S5A, AMD Athlon XP 1700+, 256MB PC266, GF4 MX440 64MB Driver ForceWare 56.56, SB Live! 5.1, Modem 56Kbps, WinXP Pro SP1, DirectX 9.0b.

My conf.ini http://fabdevil.hpg.com.br/FAB/IL2FB/Bugs1/conf.ini


Thanks,

FAB_Devil
"Traidores e covardes no sero perdoados!"
FAB Brazilian Official Team - www.brasilfab.com (http://www.brasilfab.com)

Senta a Pua!
1º/1º Grupo de Aviaço de Caça Senta a Pua!
Os Jambocks

ICQ 38792295

FAB_Devil
03-05-2004, 10:21 PM
Oleg,

when I play the track "The Black Death" I see the explosions of the "96xPTAB 2.5" correctly...
http://fabdevil.hpg.com.br/FAB/IL2FB/Bugs1/96xPTAB-2.5_01.jpg

but, when I use the "96xPTAB 2.5" the explosions don't show correctly!
http://fabdevil.hpg.com.br/FAB/IL2FB/Bugs1/96xPTAB-2.5_02.jpg

Do you known why this? I think which there are not a problem with my hardware configuration because which the explosions in the track "The Black Death" show correctly! This problem occurs with other drivers such as 32.20 and 45.33.

My PC: MB ECS K7S5A, AMD Athlon XP 1700+, 256MB PC266, GF4 MX440 64MB Driver ForceWare 56.56, SB Live! 5.1, Modem 56Kbps, WinXP Pro SP1, DirectX 9.0b.

My conf.ini http://fabdevil.hpg.com.br/FAB/IL2FB/Bugs1/conf.ini


Thanks,

FAB_Devil
"Traidores e covardes no sero perdoados!"
FAB Brazilian Official Team - www.brasilfab.com (http://www.brasilfab.com)

Senta a Pua!
1º/1º Grupo de Aviaço de Caça Senta a Pua!
Os Jambocks

ICQ 38792295

Covino
03-06-2004, 08:49 AM
It's not a bug. Read this.
http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/armament/ptab25.htm

FAB_Devil
03-06-2004, 12:55 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by EvilBen:
It's not a bug. Read this.
http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/armament/ptab25.htm<HR></BLOCKQUOTE>

I known what is the PTAB-2.5! But the problem is in the effect of the explosion which are different when I play the track and when I use it!
See the screenshots! There are only 2 images for you see corretly!

FAB_Devil.

Cragger
03-06-2004, 04:44 PM
Picture 1: The bombs are hitting paved road, a hardened surface.

Pciture 2: The bombs are hitting dirt and therefore digging in.

http://redspar.com/redrogue/cragger_sig.png

Covino
03-06-2004, 07:02 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by FAB_Devil:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by EvilBen:
It's not a bug. Read this.
http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/armament/ptab25.htm<HR></BLOCKQUOTE>

I known what is the PTAB-2.5! But the problem is in the effect of the explosion which are different when I play the track and when I use it!
See the screenshots! There are only 2 images for you see corretly!

FAB_Devil.<HR></BLOCKQUOTE>

I assumed you would actually read my link but I'll quote a passage from it.

"The hollow-charge bombs' impacts on non-armored targets, like the ground, create a few puffs of white smoke, and quickly fade away, no explosions at all. The amount of smoke is far less than what you would expect, because they are anti-armor, which means they have to hit something hard to explode."

There's one difference between your pics and the track. The bombs in the track actually hit something. You'll also see that the bombs that missed any targets created the effect in your pics.

FAB_Devil
03-06-2004, 09:07 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by EvilBen:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by FAB_Devil:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by EvilBen:
It's not a bug. Read this.
http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/armament/ptab25.htm<HR></BLOCKQUOTE>

I known what is the PTAB-2.5! But the problem is in the effect of the explosion which are different when I play the track and when I use it!
See the screenshots! There are only 2 images for you see corretly!

FAB_Devil.<HR></BLOCKQUOTE>

I assumed you would actually read my link but I'll quote a passage from it.

"The hollow-charge bombs' impacts on non-armored targets, like the ground, create a few puffs of white smoke, and quickly fade away, no explosions at all. The amount of smoke is far less than what you would expect, because they are anti-armor, which means they have to hit something hard to explode."

There's one difference between your pics and the track. The bombs in the track actually hit something. You'll also see that the bombs that missed any targets created the effect in your pics.&lt;HR&gt;&lt;/BLOCKQUOTE&gt;


OK! OK! OK! Forgive me! You are right! There are not bugs here!
I see all explosions when I hit a road! Very interesting know which IL2FB consider this!

Thanks EvilBen!
FAB_Devil.