PDA

View Full Version : "Stay loyal boyzz!"



XyZspineZyX
08-21-2003, 11:41 AM
Djeezzz,...I've placed some vehicles. Trucks and an M2Brad. For some reason the Brad starts shooting at his own trucks. It shoots at me also though...!

They are simply placed in a company. What's wrong? Where can I set it so it only shoots at me....euh....yes... /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

Reg,


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-21-2003, 11:41 AM
Djeezzz,...I've placed some vehicles. Trucks and an M2Brad. For some reason the Brad starts shooting at his own trucks. It shoots at me also though...!

They are simply placed in a company. What's wrong? Where can I set it so it only shoots at me....euh....yes... /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

Reg,


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-21-2003, 02:27 PM
Nvermind guys....figured it out...It was one enemy company firing at another enemy company. I've copy-pasted the platoons from one company into another and deleted the empty one. Seems you can only have one company... /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

On to the next problem... /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

Reg,

PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-22-2003, 09:58 AM
You can have as many companies as you like, but the companies will all fight each other. It can be used to have, say, an enemy army, fighting against enemy rebels who don't like you either.

Note that you can only have one company allied to you though.

Within a company you can have as many platoons as you like, and each platoon can contain as many teams as you like. A team can hold up to 6 actors only.

XyZspineZyX
08-22-2003, 10:40 AM
Welcome to the corporate world, where companies use the nastiest ways of getting at each other...Oh, you guys are talking about <u>military</u> companies. Nevermind, then.

Pme, I put up some more pictures. Maybe you could make the skyboxes for the maps with Terragen. I think that might work.

The pictures (http://kotisivu.dnainternet.net/ir25/).

<font size=-2><font color=515151>
My thoughts drift in slow motion.
</font>

XyZspineZyX
08-22-2003, 12:35 PM
VERY good!

I like them a lot! /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif Do you completely make it yourselve or do you use pictures for the texturing?

And yes...if you can use these pictures to edit or make a skybox, of which I am almost certain that I have seen a tutorial for that, you could get these skies into GR?!?! If we can't convert it, we might as well use the texturing?

Reg,


PME a.k.a. SPIK@

"Are you feeling lucky today,..punk?!"

SPIK@'s:
http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=384029

Alliance:
http://www.villagephotos.com/pubgallery.asp?id_=319119

XyZspineZyX
08-22-2003, 01:23 PM
Yes, I set up the surface map by myself for every terrain. However, if I manage to make a good one, I keep it and use it in others. So, no, I don't generally use "overlays" from other pictures, although it's possible. I'm still learning that.

If you tell me how to make a skybox, I'll tell you if I can do it. I think I could practically make any kind of sky you want, but I wouldn't bet on it, yet.

<font size=-2><font color=515151>
My thoughts drift in slow motion.
</font>