PDA

View Full Version : Shop bug - change Website



Hinteriex
07-03-2012, 10:43 AM
I have very old IE (Windows XP) cuz im using chrome/firefox but shop in this game uses IE? Can I change web browser or is it any other possibility to fix it.
Screen: http://imageshack.us/f/696/widoka.jpg

DjTechShadow
07-03-2012, 10:44 AM
remove ie and install chrome/opera whatever.

Hinteriex
07-03-2012, 11:02 AM
removing IE didnt help ;(
btw: wrong forum, my bad.

AsaelShi
07-03-2012, 11:32 AM
Try installing IE 8 should you have an older version.