PDA

View Full Version : iCoc.kpit: IL2 instruments on iPad/iPhone



TexTwil
05-31-2012, 12:41 PM
Hi,
I'm currently working on an app for iOS which allows you to view the plane's instruments and map on your iPhone/iPad. Here are some screenshots

http://f.cl.ly/items/3b0T0m1y283D1d3k1h3H/Screenshot6s.png

http://f.cl.ly/items/0C1f243c3F400E1m3M3i/Screenshot5s.png


I'm looking for some beta testers with iPads so PM me your email if you are interested.

You can follow me on Twitter (https://twitter.com/#!/TexTwil) to follow the app progress.

cheers,
Tex ;)

Apache600
06-05-2012, 04:28 PM
That's really cool! I'm guessing this is for the older IL2 (given the map of Berlin) If i had either an Ipad or Iphone, i'd be game to try it .... but i don't :( Do you have this just for the Spitfire, or a couple other popular aircraft as well?

TexTwil
06-05-2012, 04:48 PM
That's really cool! I'm guessing this is for the older IL2 (given the map of Berlin) If i had either an Ipad or Iphone, i'd be game to try it .... but i don't :( Do you have this just for the Spitfire, or a couple other popular aircraft as well?
Yes it's for IL2 1946 with generic graphics for British airplane. More profiles will be available in updates.

I plan to make it for CoD as well if it's possible

Apache600
06-14-2012, 09:07 PM
Might be a dumb question, but since even the cheapest / oldest i pad is kind of expensive (and i couldn't imagine trying to read the details of your app on an iphone) how difficult would it be to display that on a second monitor?

TexTwil
06-14-2012, 09:18 PM
Might be a dumb question, but since even the cheapest / oldest i pad is kind of expensive (and i couldn't imagine trying to read the details of your app on an iphone) how difficult would it be to display that on a second monitor?
On the iPhone/iPod touch, the gauges will be bigger so it is kind of usable.

http://f.cl.ly/items/2L1R0p2K0h203x0V0812/Screenshot_2.png

DKoor
06-14-2012, 10:03 PM
Wow, crazy... but I like the idea :cool:...

fknox
06-15-2012, 09:36 PM
I would like to second what Apache600 said. Would there be a way to send this to another monitor instead of an IPod? I've been trying to utilize a Fourth screen for a while. I have 3 screens with TH2go and my vid card has another out put. It would have to be somewhat similar wouldn't it? I'm not trying to hijack your thread TexTwil, I appreciate what you're doing. But maybe more of us can benefit from your work if this could go to other alternate screens besides an ipod. Forgive me if I have no idea what I'm talking about and they're totally unrelated.