PDA

View Full Version : Switching teams?



Abou48
05-24-2012, 08:06 PM
How do you switch team before a game starts? I think it is kinda lame that the game doesn't switch between rebel and the ghosts, I am always on the rebel sides and its pissing me off.

Execrate
05-24-2012, 08:07 PM
play no respawn problem solved

Abou48
05-24-2012, 08:31 PM
what do you mean??