PDA

View Full Version : Question... Horse Levels



Amiara
04-26-2012, 08:20 AM
Hi.
How do i level up my horses, i can't get them into competitions because they are not "the same level as the other horses in the competitions)??

Hope to get an answer; if you have an other great tips - please share ;)

Amiara

Amiara
04-26-2012, 08:25 AM
Ps. regarding those tips: I am especially interested on learning how to increase mastery levels and talent :)

Amiara
04-26-2012, 08:33 AM
... and which horses (regarding levels) that is best to breed :

http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/4/11518350444-orig.jpg

or

http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/4/11518392933-orig.jpg (note: sheik is level 0 in ranch breed under talents)


Thanks :)

mushlymush
04-26-2012, 05:26 PM
I posted this in a forum here, please read through it. It explains how to level up.
http://forums.ubi.com/showthread.php/670477-IMPROWING-BREED-MASTERY-(Ageing-Up-Horses)

JenniferSmi2012
04-26-2012, 08:10 PM
I would go with Zamora, she has 2 breeding badges, which lets you make more mods to the foal and level up your breeding faster to breed better horses.

Amiara
04-29-2012, 07:07 PM
Thank you both for your answers :)

mushlymush
04-30-2012, 12:40 AM
Definitely read the guide, it's the overall "how-to" for breeding.

Burritoish_Lee
05-01-2012, 07:59 AM
I would defiantly recommend to read the guide. I have a better understanding how the breeding works.

bhavenarabs
05-25-2012, 07:53 AM
OK, so it shows when I go in to breed that I have 0-6, while in my inventory I have 5 of 5 badges?? Now when i choose more then 1 modifier to use, it nulls not only the horse i have chosen to us characteristic's, but only gives me the same as my horse is, like plain bay,etc. Then it still shows i have 0-6 badges. The only way I can get the badge to work is to pick only 1 modifier and that will work. It also happened when I clicked to use my body color splicer it showed the color of the foal i wanted from the splicer,, then I clicked a modifier to add a blaze also and that caused it to completely cancel out the splicer so I got just a bay, like my mare with but the blaze?? So the point is, the game s only allowing me to use 1 badge at a time!!