PDA

View Full Version : Cannot post to wall asking for help



mushlymush
04-26-2012, 12:33 AM
Hey Xhane--just started happening after the fix. When asking for building materials or trying to post anything to my everyone's own wall gives an error. It's the facebook error that says "An error has occured. Try again later."

mushlymush
04-26-2012, 01:23 AM
http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/389736_337583636296723_100001352692214_841405_8853 87297_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/534784_337584709629949_100001352692214_841406_1343 658131_n.jpg

mushlymush
04-26-2012, 01:26 AM
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.324463907608696.91712.100001352692214&type=1#!/profile.php?id=100001352692214
Facebook profile.

JenniferSmi2012
04-26-2012, 03:02 AM
I got the same error when trying to share anything to my FB wall

profile http://www.facebook.com/rorhi

I don't have any screenshots of the error, but the error looked just like the captures provided already.

mushlymush
04-26-2012, 04:29 AM
This, and now I also cannot breed even though I have an open box. ?!?!

td12many
04-26-2012, 04:40 AM
I am having the same issue with posting for staff or help. It did not seem like we had these kind of issues when we were in closed testing. I have tried using Chrome, Safari, IE, Firefox. Same error on each of them. Please fix soon.

Profile: https://www.facebook.com/tara.de2?ref=tn_tnmn

NatalieVree
04-26-2012, 01:05 PM
Same problem here. Looks identical to the screen capture above. It happens when I ask for help for my bakery and when I try to post for planks and IOUs. Can't advance in the game without being able to wall post.

MisanKnippare
04-26-2012, 04:08 PM
I have the same problem and also do stuff on ur friends ranch. Can basicly do nothing at friends ranch..
And i rly like the game so far. The ponys are so cute <3
http://www.facebook.com/profile.php?id=551946868

Megannator
04-26-2012, 10:00 PM
I'm (obviously) having the same issues... so at the moment, I can't get anyone to staff my breeding paddock... unless there is a way to get staff without them accepting the invite you post on facebook? XD

mushlymush
04-26-2012, 10:51 PM
Even if you pay the 10 Facebook credits to bypass the staffing, you still can't breed because of whatever is happening right now...can't breed with the paddock or the station right now, nor can we buy new horses. Just have to wait for them to fix it :(

Megannator
04-26-2012, 11:38 PM
I was wondering what was happening... it keeps telling me I don't have any open boxes. Well, good thing I haven't sent my retired horses over the rainbow, haha!

mushlymush
04-27-2012, 12:30 AM
No joke! I'm just sitting back, waiting it out and trying to age out the horses I don't want to breed. That takes long enough anyway...I just want to have the space to breed when that gets back up!!

HorseGurl0220
04-27-2012, 02:23 AM
same issue here. Please fix soon. Kinda hard to play if we can't post to wall :)

Here is the link to my fb page https://www.facebook.com/FarmvilleAddict0220?ref=tn_tnmn