PDA

View Full Version : How To Fly Co-op Missions As A Single Player?



Breeze147
03-29-2004, 01:31 PM
I know this can be done. I've been searching but I can't seem to find it. I know someone must know right off the top of their heads. Thank you.

http://www.wpafb.af.mil/museum/air_power/ap16.jpg

Breeze147
03-29-2004, 01:31 PM
I know this can be done. I've been searching but I can't seem to find it. I know someone must know right off the top of their heads. Thank you.

http://www.wpafb.af.mil/museum/air_power/ap16.jpg

Bearcat99
03-29-2004, 02:00 PM
Just select multiplay>create new server>select game type cooperative and hit create. Select mission type and then pick a mission... hit load..... Hit aircraft>select aircraft>fly>fly again... and fly. Your name will be the onmly one you see and the AI will fly the rest.

<UL TYPE=SQUARE>http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/tuskegeebondposter.jpg (http://tuskegeeairmen.org/airmen/who.html)[/list]<UL TYPE=SQUARE>vflyer@comcast.net [/list]<UL TYPE=SQUARE>99thPursuit Squadron IL2 Forgotten Battles (http://www.geocities.com/rt_bearcat)[/list]
UDQMG (http://www.uberdemon.com/index2.html) | HYPERLOBBY (http://hyperfighter.jinak.cz/) | IL2 Manager (http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/detail_fichier.php?ID=1353) | MUDMOVERS (http://www.mudmovers.com/)

Shift_E
03-29-2004, 02:10 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Breeze147:
I know this can be done. I've been searching but I can't seem to find it. I know someone must know right off the top of their heads. Thank you.

http://www.wpafb.af.mil/museum/air_power/ap16.jpg <HR></BLOCKQUOTE>

You can easily change the type of mission if you get Quick Mission Tuner, which is what this utility was made for. And you can make those changes outside of IL2 FB.

Good luck,
Shift_E

Breeze147
03-30-2004, 06:34 AM
Thank you for your help.

http://www.wpafb.af.mil/museum/air_power/ap16.jpg