PDA

View Full Version : PunkBuster



Danilxxl
02-13-2012, 09:29 AM
I have a problem in network mode. I go into network mode click new game and I wrote your PunkBuster disabled, what to do?

itsamea-mario
02-13-2012, 10:04 AM
Ofcourse.

What...?

B_Crispino
02-13-2012, 11:21 AM
make your punkbuster able, of course

Ubi-MoshiMoshi
02-13-2012, 06:50 PM
From the game's main screen, clicking 'Multiplayer' moves to the in-game Server Browser and Selection Screen. In the middle portion of this screen will be a ****on that says either 'PunkBuster Enabled' or 'PunkBuster Disabled'. Click this ****on to toggle the current status of PunkBuster. Upon clicking this ****on, a small dialog box will be displayed asking for confirmation. After confirming the choice to change PunkBuster status, the ****on will then reflect the new PunkBuster status.