PDA

View Full Version : ACR Bank Income Problem



Locopells
12-12-2011, 12:38 PM
Has anyone else had an issue where the banks don't update every 20 mins when in a main story mission (from about Seq 5)?

Thanks to this I'm missing about half the income I should have got and wasn't able to buy most of the landmarks before the end of the game.

I know I can go back after the credits, but that means running around with nothing to do for about 10 hours until enough money has come in...

value_zero
12-12-2011, 12:58 PM
Nice to meet you 2.

un_synapse
12-12-2011, 01:58 PM
Same problem here. Been an issue since release and not a word on when (if) it is going to be fixed.

silent_controlz
12-12-2011, 01:59 PM
So that's why I never had too much money...

Locopells
12-12-2011, 05:06 PM
Originally posted by value_zero:
Nice to meet you 2.

Hi!

Nice to know it's not just me...