PDA

View Full Version : newbie requires help saving screenshots!



rrimell
03-18-2005, 10:09 AM
Hi Guys!The game is AWESOME. One thing tho., I seem unable to save screenshots for SHIII with the keyboard command PrtSc I use for FB-AEP-PF.Please can one of you old hands enlighten me as I would love to save some of the cool images I am getting from this brilliant new Sim.
Thanks for your time-back to the conning tower!!

ParaB
03-18-2005, 10:42 AM
Use CTRL-F11. This dumps a BMP file into your SH3 directory.

BPLIzard
03-18-2005, 10:49 AM
I'm using FRAPS to capture screenies (Num Lock key by default). They're stored as .bmp files in the main FRAPS folder.
Personally, I prefer the older 1.9 version of FRAPS. Just google it.

LoneWulfe
03-18-2005, 11:34 AM
I use Fraps as well, but if you want a free scree capture program that is easy and takes quality shots then use this:

http://www.simradar.com/File/2791/FSScreen_Version_1_1.html

I have a regestered version of Fraps so I use it, but the above program works very well.

TASKFORCE1x1
03-18-2005, 11:48 AM
Hypersnap-DX pro is one I use. It can save to a directory and you can specify keys for which doesnt conflict with your games. Very powerful and can capture any game or program running.


All good suggestions though.

"choose, but choose wisely" (quote from Indiana Jones 3 movie) :P

Bockholt
03-18-2005, 12:58 PM
There is an excellent (free), user-friendly Screenshot manage available from : www.fsdesign-berlin (http://www.fsdesign-berlin).
This certainly works for the computer-illiterate (me) in flightsims, though I haven't yet tried it on SH3, as I'll be installing mine on Sunday. Those Berlin boys are highly recommended http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif