PDA

View Full Version : Playing Multi Missions as Single Missions



WAIKEONG
10-05-2005, 01:34 AM
I managed to copy the mission files
from the Multi Missions folder (Morning Wolf Pack,
Night Attack, Storm and Task Force) to the Single
Missions folder.

Then I edited them by deleting the other sub units except the first one (Unit 1).

They were playable, except there was no sonar
or hydrophone.

Any input ? Thanks.

WAIKEONG
10-05-2005, 01:34 AM
I managed to copy the mission files
from the Multi Missions folder (Morning Wolf Pack,
Night Attack, Storm and Task Force) to the Single
Missions folder.

Then I edited them by deleting the other sub units except the first one (Unit 1).

They were playable, except there was no sonar
or hydrophone.

Any input ? Thanks.

SilentSwine
10-05-2005, 02:42 AM
I play the online missions solo by hosting a LAN game. It will tell you it's waiting for players, just hit start and the mission will load.