PDA

View Full Version : AC1: Replay just assassination?



david24423
01-12-2010, 03:28 PM
In AC1, I notice whenever I go to replay a memory, I use the left/right triggers so I can select just the assasination mission, but nomatter which strand I select it always starts me from the beginning of the memory.

Rather than having to gather all sorts of information, follow people, interogate, etc. all over again after I've finished the game, is there a way that I can just go directly to the assassination mission?

Not sure why the game would allow me to select different strands of the DNA with the left and right triggers if it wont make a difference and start at the beginning of the entire memory block anyways, maybe a patch exists for this?

david24423
01-12-2010, 03:28 PM
In AC1, I notice whenever I go to replay a memory, I use the left/right triggers so I can select just the assasination mission, but nomatter which strand I select it always starts me from the beginning of the memory.

Rather than having to gather all sorts of information, follow people, interogate, etc. all over again after I've finished the game, is there a way that I can just go directly to the assassination mission?

Not sure why the game would allow me to select different strands of the DNA with the left and right triggers if it wont make a difference and start at the beginning of the entire memory block anyways, maybe a patch exists for this?

Stonelaw
01-12-2010, 11:02 PM
Viewing the DNA strands for individual missions is just for informational purposes. You can view a summary of that particular mission as well as any related attachments.

To replay just assassinations, you can use the following tutorials.

For Xbox 360:
http://www.youtube.com/watch?v=D9tGJ0hca1w

For PS3:
http://www.youtube.com/watch?v=OF_blZ3tuG4

For PC:
http://www.youtube.com/watch?v=IZFfixvnaTo