PDA

View Full Version : Bug in track recording



XyZspineZyX
08-17-2003, 05:22 PM
I just saved a track where I shot down 3 bombers. When I watched it after that, my aircraft doesn´t even hit ANY of those bombers and It shoots air!

This can´t be becoase of the patch becoese it has happened before and after the patch.

It has happened also on tracks recorded AFTER the patch insalation.

This is a very odd bug indeed.

------------------------------------
In case of Emeregency press Esc and Quit game.

XyZspineZyX
08-17-2003, 05:22 PM
I just saved a track where I shot down 3 bombers. When I watched it after that, my aircraft doesn´t even hit ANY of those bombers and It shoots air!

This can´t be becoase of the patch becoese it has happened before and after the patch.

It has happened also on tracks recorded AFTER the patch insalation.

This is a very odd bug indeed.

------------------------------------
In case of Emeregency press Esc and Quit game.

XyZspineZyX
08-17-2003, 08:23 PM
you are right. got the same problem. i tested it several times, dogfighting fw190/bf109/yak3/p47. i shot my oponents down. in the .trk videos they shoot me!??


LOOPus
die schwarze 8
I./JG109

XyZspineZyX
08-17-2003, 10:00 PM
Same here.Don't know if the quick recording is porked too, haven't tested that yet. But try to look on the bright side of things, now the tracks are like a box of chocolates, you never know what you're gonna get. /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

XyZspineZyX
08-17-2003, 11:24 PM
Quick recording (using the new ntrk format) doesn´t have those problems.

----
http://www.heidegrundschule.de/darksun/skinslogo.jpg (http://www.il2skins.com/?action=list&whereauthorid=InsaneDruid&comefrom=display&ts=1049772896)

XyZspineZyX
08-18-2003, 08:51 PM
You say, "using the new ntrk format." Gee that is sure helpful, and what is "ntrk" format?