PDA

View Full Version : Why has the forum changed so you have to register to get here?



Taylortony
05-02-2007, 04:44 PM
Seems like a guaranteed way to drive off new members, at least before they could lurk here and get the answers they needed without registering........

or is it just my imagination??

Taylortony
05-02-2007, 04:44 PM
Seems like a guaranteed way to drive off new members, at least before they could lurk here and get the answers they needed without registering........

or is it just my imagination??

staticline1
05-02-2007, 04:47 PM
When did you not have to register to post? Its like any other forum, users register to post. The only thing I have noticed of late is I have to log out and relog back in each time I leave. Not sure why though.

tigertalon
05-02-2007, 04:54 PM
Aaaah, so it's not "only me".

DKoor
05-02-2007, 05:02 PM
http://www.p0stwh0res.com/images/owned-BSOD.png
I noticed something weird too. But not anymore. http://forums.ubi.com/images/smilies/354.gif

Blood_Splat
05-02-2007, 05:09 PM
Clear cookies and temporary internet files.

berg417448
05-02-2007, 05:18 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by staticline1:
When did you not have to register to post? Its like any other forum, users register to post. The only thing I have noticed of late is I have to log out and relog back in each time I leave. Not sure why though. </div></BLOCKQUOTE>

No...he means register to even see the forum...not to post. It has been happening to me at times today.

T_O_A_D
05-02-2007, 05:58 PM
Not me yet, but clear your UBI cookies, I've had it happen before too.

VW-IceFire
05-02-2007, 06:06 PM
Happened to me as well...some kind of funkiness. Responsiveness is way down too...

Dagnabit
05-02-2007, 07:03 PM
Im doing fine here. I am set to log in automaticly, with a key I have on a logitec G-15 keyboard. I had the described prob once before, and I just re-logged in and reset the auto login feature and it has been good since.
Hang in there TT we need all the great pics you post. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif
Regards
Dag

LEXX_Luthor
05-02-2007, 07:55 PM
I sawr it too. I just try again until it works normal like.