PDA

View Full Version : my printscreen does not work for me help someone



shooter611
03-18-2010, 12:57 AM
i have tried to take a screen shot of the game when im playing but nothing is working.is there another key that i can try like the shift+something else or what!because ive had some really great moments in the game.

shooter611
03-18-2010, 12:57 AM
i have tried to take a screen shot of the game when im playing but nothing is working.is there another key that i can try like the shift+something else or what!because ive had some really great moments in the game.

Drauglir74
03-18-2010, 12:59 AM
I have asked a couple of times this and so have few others.

It's amazing, but looks like SH5 does not save screenshots, but you need to manually open a program to save your clipboard - e.g. Photoshop or Paint.

daryl1948
03-18-2010, 01:31 AM
press ctrl and f11,you nead to press shift and z to clear game controls.then select from sh5 files.

shooter611
03-18-2010, 01:38 AM
thanks i will try that

mrbuzh
03-18-2010, 06:08 AM
what does ctrl-f11 do?

I've tried to grab screenshots but not had any success. Win7 x64 with UAC turned off.

Other people have said the screenshots turn up in the default install folder, e.g c:\ubisoft .. doesn't for me. Although there is a _slight_ pause when i hit PrintScreen, it's not enough of one that i think it actually wrote anything to disk..