PDA

View Full Version : ac:B game freezes and i have to hard reset



mmdore
03-23-2011, 11:08 AM
Hi idk if his is a known issue but only on mp, tried updating punkbuster disabling microphone multicore, can anyone help me it takes me like 30 minutes to get into a game and when i do it anooys me to get a freeze on game. (sometimes i get while searching for games or even when game is minimized. thanx in advance

mmdore
03-23-2011, 11:08 AM
Hi idk if his is a known issue but only on mp, tried updating punkbuster disabling microphone multicore, can anyone help me it takes me like 30 minutes to get into a game and when i do it anooys me to get a freeze on game. (sometimes i get while searching for games or even when game is minimized. thanx in advance

PWR87
03-23-2011, 02:11 PM
If you have Realtek HD Audio, there is not much you can do, but wait for patch. Some people have this issue, there is a problem between punkbuster, and realtek.

Try to turn off anticheat in the options. I did it, but I cant find any game which is not ranked.

mmdore
03-23-2011, 03:33 PM
ok thanks for your response, yeah got the same issue with bad company 2 which uses pb, sighh well some other guy posted a fix some old drivers ill give it a try

PWR87
03-23-2011, 04:13 PM
If that old driver works, please give mi a download link, thx http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

mmdore
03-23-2011, 04:56 PM
http://www.2shared.com/file/QEHTnpjZ/Vista_R217.html thats the file just tried it and it still froze maybe u have better luck

bogmadur2010
03-23-2011, 05:00 PM
It can also be heat. one of my friends computer did that and he tried with a external fan and it worked fine. try that http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

mmdore
03-23-2011, 05:07 PM
got ac on room and cryo lx room gpu on 64 C while gaming it only happens on ac and bad company 2, it even happpens on battlefield heroes lol