PDA

View Full Version : 3D for AMD please



cd2552
11-29-2011, 09:01 PM
Man, I was really looking forward to assassin's creed Revelations being 3D.

I really hope the dev team takes the time and patches in support for AMD 3DHD support as well. I feel like I missed out a little bit (my bad for not reading more into it before spending my money).

it almost tempted me to get a console version.

cd2552
11-29-2011, 09:01 PM
Man, I was really looking forward to assassin's creed Revelations being 3D.

I really hope the dev team takes the time and patches in support for AMD 3DHD support as well. I feel like I missed out a little bit (my bad for not reading more into it before spending my money).

it almost tempted me to get a console version.

spectatorx
11-30-2011, 03:43 AM
Did you try this hotfix from amd?
http://support.amd.com/us/kbar...11b-performance.aspx (http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalyst-1111b-performance.aspx)

cd2552
11-30-2011, 06:31 PM
From what I can tell Spectatorx, it was never going to support AMD 3D. i read some articles that specifically mentioned Nvidia's 3d vision.

I should have done my research and the game runs pretty much perfectly on my pc (i love how smooth the animations look on my rig).

I would just like to see the AC team support guys who have AMD rigs and let them enjoy 3D as well.

thanks for trying for me. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

spectatorx
12-01-2011, 01:53 AM
About performance and animation smoothness i have to agree with you. IMO it's the first well done (in technical way) assassin's creed for pc.