PDA

View Full Version : Start up Issues?



SCE_ODiN
01-04-2007, 07:14 AM
I purchased via Direct2Drive. The issue is when I dbl click the icon it takes upwards of 3 minutes before the actual game starts and the UBI flash movie begins.

I am no expert, but I am thinking it might be the no cd issue.

This is a legal and paid for version.

Any thoughts?

HELP!!<div class="ev_tpc_signature">

http://i67.photobucket.com/albums/h318/willeync/9538098e78.png

SCE_ODiN
01-04-2007, 07:14 AM
I purchased via Direct2Drive. The issue is when I dbl click the icon it takes upwards of 3 minutes before the actual game starts and the UBI flash movie begins.

I am no expert, but I am thinking it might be the no cd issue.

This is a legal and paid for version.

Any thoughts?

HELP!!<div class="ev_tpc_signature">

http://i67.photobucket.com/albums/h318/willeync/9538098e78.png

Itchmeister
01-04-2007, 08:09 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by SCE_ODiN:
I purchased via Direct2Drive. The issue is when I dbl click the icon it takes upwards of 3 minutes before the actual game starts and the UBI flash movie begins.

I am no expert, but I am thinking it might be the no cd issue. </div></BLOCKQUOTE>

Could you post your hardware specs?

Also, verify that you don't have multiple instances of the game (R6Vegas_Game.exe) running in the background.

SCE_ODiN
01-04-2007, 08:25 AM
AMD 64x2 4200+
2 gigs ram
7900GTX 512mb

I have updateed all patches, and reintalled game. I did check the task mgr as well, and only 1 instance running. Still takes 3-4 minutes once I dbl click the icon.

Woosy
01-04-2007, 08:30 AM
Moved to Tech Support.<div class="ev_tpc_signature">

http://img.photobucket.com/albums/v406/Woosy/Fisherists/_sig.jpg (http://www.fisherists.com/)

Itchmeister
01-04-2007, 11:03 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by SCE_ODiN:
AMD 64x2 4200+
2 gigs ram
7900GT 256

I have updateed all patches, and reintalled game. I did check the task mgr as well, and only 1 instance running. Still takes 3-4 minutes once I dbl click the icon. </div></BLOCKQUOTE>

Your specs look fine...

How much time the update patcher takes? Could you try to double-click on R6Vegas_Game.exe in the Binaries folder directly to see if it's faster?

SCE_ODiN
01-04-2007, 02:02 PM
Just gave that a try, Still took 5 minutes to load. Good try though.

Next?<div class="ev_tpc_signature">

http://i67.photobucket.com/albums/h318/willeync/9538098e78.png

S-Co.A101Wayz
01-06-2007, 09:25 AM
Sounds like a slow or badly fragmented Hard Drive. Try clearing up some space on your HDD and then defragging it, and see if that speeds up the load time.

I had the same problem until I moved Vegas to a RAID0 drive. Improved load times a great deal.

TAT-P90
01-06-2007, 05:31 PM
I have the same problem, i also download it from D2D. it takes 3 minutes to load, then the whole things messed up, the image is shifted to the right and a bit streched vertically for me... sucks but w/e

SCE_ODiN
01-08-2007, 07:51 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by S-Co.A101Wayz:
Sounds like a slow or badly fragmented Hard Drive. Try clearing up some space on your HDD and then defragging it, and see if that speeds up the load time.

I had the same problem until I moved Vegas to a RAID0 drive. Improved load times a great deal. </div></BLOCKQUOTE>

Did that right away as well. Not improvement. At leats I can play it, no issues there, Video is great, just have a 4-5 minute delay when starting and before the UBI intro pops up.

I contacted D2d, they said I was an isolated incident, and it must be on my end.

I have done everything I know, Dfrag, Reinstall, all but re dl it.

It's just a pain. Nother D2@ game does it for me. I have GRAW, BF2142 and they run fine.<div class="ev_tpc_signature">

http://i67.photobucket.com/albums/h318/willeync/9538098e78.png

SCE_ODiN
01-11-2007, 07:23 AM
Anyone else that down loaded this from D2D have this issue?<div class="ev_tpc_signature">

http://i67.photobucket.com/albums/h318/willeync/9538098e78.png

assypoo
01-19-2007, 10:29 AM
yes when load game my computer reboots when it loads half the game

bought the download on direct 2 drive for 20 bucks and it took 6 hours to load the dam thing, and the files in thier software on direct 2 drive are corrupt


i have 10 games in my computer none of them have problems, but when i buy direct 2 drive game it never works right just installs and reboots ?????

cheers??? hehehehehe