PDA

View Full Version : Getting rid of map border



Chris0382
08-02-2008, 04:41 AM
I know Russian pilots had a map with a leather border on thier harness. But this border is thick and takes up screen space. For those who use maps, has there been any thought of getting rid of the map border.

Chris0382
08-02-2008, 04:41 AM
I know Russian pilots had a map with a leather border on thier harness. But this border is thick and takes up screen space. For those who use maps, has there been any thought of getting rid of the map border.

micksaf
08-02-2008, 04:55 AM
apart from a French Mod with a very thin leather frame (but I suppose I can't post a link here ...) just left AND right click at the same time on any place of the map frame and thus you'll be able to move the map so that 2 sides are hidden past the screen, upper and right side for example.

vpmedia
08-02-2008, 05:11 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Chris0382:
I know Russian pilots hada mad with a leather border on thier harness. But this border is thick and takes up screen space. For those who use maps, has there been any thought of getting rid of the map border. </div></BLOCKQUOTE>

I agree with you but theres a solution for every problem now http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

http://static3.filefront.com/images/personal/v/vpmedia/140963/kwprqkkrxa.jpg

LEXX_Luthor
08-02-2008, 04:49 PM
Good job on fixing that.

This is good example of "art" artificially forced between the customer and their purchased product. At least give the customer the ability to turn OFF the Artwork.

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">I know Russian pilots hada mad [...its the Spelling Mod, ~lexx...] with a leather border on thier harness. But this border is thick and takes up screen space. </div></BLOCKQUOTE>
*gack*

yes!

Someday, The Sims devs will get this all figured out. But not today.

LEXX_Luthor
08-02-2008, 05:13 PM
Would this work? What would be nice is a map fixed to the cockpit seat for every plane, always turned on, but you have to look down at the cockpit seat to see it. This would model a map carried by the pilot. Same with a generic cockpit "pilot watch" fixed to the cockpit seat that runs game time...runs at a speed related to game time speed.

Many FB cockpits don't have a cockpit clock, but every pilot wore a watch.

jdigris001
08-02-2008, 06:41 PM
I to would also like to get rid of the heavy border, and give us a clickable + and - zoom options instead of having to cycle through zoom modes with right clicking

WTE_Ibis
08-03-2008, 12:22 AM
I would just like to fix this.
anyone?
Cheers, Ibis


http://premium1.uploadit.org/Ibissix//xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx.jpg

Tully__
08-03-2008, 01:30 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by WTE_Ibis:
I would just like to fix this.
anyone?
Cheers, Ibis
</div></BLOCKQUOTE>

Ibis, it's because you're running widescreen. The map will only display within the standard 4:3 aspect ratio part of the screen. Click and hold both mouse buttons within the map area and drag to the left, the rest of the map will appear.

fly_zo
08-03-2008, 05:54 AM
...alternative map pad frame ... along with smaller map icons ( for those who are using them...)

available at one and only ...great AAA http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif (beta mods section ...)


http://i41.photobucket.com/albums/e287/fly_zo/fly_z_gamemap01.jpg

Chris0382
08-03-2008, 10:15 AM
I would also like to zoom in and out of the map and not have to zoom just one way to get to the previous map screen

Those mods are great.

WTE_Ibis
08-05-2008, 12:28 AM
Thanks Tully, I know how to move it but it would be nice to move it right to the side, can't be done apparently.

Cheers, Ibis