PDA

View Full Version : during playing, screen suddenly minimize...



1.JaVA_Hornet
06-09-2004, 11:03 AM
Hi,
my config,
- windows xp prof.
- amd athlon 1800mhz
- ati 9800pro 128mb
- philips 5.1 soundcard.
- videodriver 4.2 omega

I have a problem. During playing sometimes the screen get minimized to the taskbar without hitting the windows key. So one click on it and the screen is back.
But you know when you are hunting an enemy this can be very frustrating.

Maybe the solution is simple. Does anyone knows how to prevent this.

1.JaVA_hornet
The Netherlands

1.JaVA_Hornet
06-09-2004, 11:03 AM
Hi,
my config,
- windows xp prof.
- amd athlon 1800mhz
- ati 9800pro 128mb
- philips 5.1 soundcard.
- videodriver 4.2 omega

I have a problem. During playing sometimes the screen get minimized to the taskbar without hitting the windows key. So one click on it and the screen is back.
But you know when you are hunting an enemy this can be very frustrating.

Maybe the solution is simple. Does anyone knows how to prevent this.

1.JaVA_hornet
The Netherlands

Capt._Tenneal
06-09-2004, 11:08 AM
Do you have any automatic updates running in the background ? I know sometimes when I'm playing the screen also minimizes when my anti-virus program receives an automatic update from the developer. Or if I get an e-mail and a window pops up telling me that I just recived an e-mail.

1.JaVA_Hornet
06-09-2004, 11:09 AM
No i haven`t.

1.JaVA_hornet
The Netherlands

73GIAP_Milan
06-09-2004, 11:34 AM
dude..post your DxDiag here or check the community help?

btw: zijn al jullie luitjes van 1.Java nederlanders? http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

Good luck!

Salute and Regards,

73GvIAP_Milan
Formerly known as: Der_Tote_Baron
______________________________
73GvIAP Squadron Leader for IL2 Sturmovik

Udidtoo
06-09-2004, 11:37 AM
Are you playing FB or FB/AEP?

Used to happen all the time prior to installing AEP.

I never figured out the cause but after AEP and the patch it stopped on my rig.

..............................
I always have just enough fuel to arrive at the scene of my crash.

1.JaVA_Hornet
06-09-2004, 11:45 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by 73GIAP_Milan:
dude..post your DxDiag here or check the community help?

btw: zijn al jullie luitjes van 1.Java nederlanders? http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

Good luck!

Klopt, wij zijn allemaal nederlanders.
Als je je wilt aansluiten hier is de link:
http://www.1java.org/index.php

Salute and Regards,

73GvIAP_Milan
Formerly known as: Der_Tote_Baron
______________________________
73GvIAP Squadron Leader for IL2 Sturmovik<HR></BLOCKQUOTE>

1.JaVA_hornet
The Netherlands

1.JaVA_Hornet
06-09-2004, 11:46 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Udidtoo:
Are you playing FB or FB/AEP?

Used to happen all the time prior to installing AEP.

I never figured out the cause but after AEP and the patch it stopped on my rig.

..............................
I always have just enough fuel to arrive at the scene of my crash.<HR></BLOCKQUOTE>

Ik speel AEP

1.JaVA_hornet
The Netherlands