PDA

View Full Version : how to ignite borgia tower in antico



playerz718
11-21-2010, 10:44 AM
Im playing on the ps3. Im unable to do the climb jump when you are on the wall and need to jump up to a ledge that is too high to normally just climb to. this has just crippled the game for me because I cant get things done without it. its not my controller because my x button works perfectly for everything else it is supposed to do but when I try to do the jump he just stays in place.

playerz718
11-21-2010, 10:44 AM
Im playing on the ps3. Im unable to do the climb jump when you are on the wall and need to jump up to a ledge that is too high to normally just climb to. this has just crippled the game for me because I cant get things done without it. its not my controller because my x button works perfectly for everything else it is supposed to do but when I try to do the jump he just stays in place.

obliviondoll
11-21-2010, 10:46 AM
Have you unlocked the climbing leap yet?

You have to get the ability again before you can do this.

E-Zekiel
11-21-2010, 10:46 AM
You have to get the climb jump glove (I forget the exact name) from Leonardo to do a climb jump.

obliviondoll
11-21-2010, 10:47 AM
And you forgot to spoiler tag that.

Piflik
11-21-2010, 10:51 AM
You can climb every Borgia tower without that climb leap...just keep looking http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

playerz718
11-21-2010, 10:53 AM
nope , didnt unlock the climbing leap yet . where is it?

Piflik
11-21-2010, 11:05 AM
You can buy a Glove from Leonardo...I think from Sequence 4 onwards...or so...