PDA

View Full Version : QMB MAPS



jb5150
07-15-2004, 01:52 PM
Can we copy the other maps to the QMB......say an attack on Berlin by 4 flights of 17's?

http://img78.photobucket.com/albums/v259/jb5150/sharkymug2.gif It Never Hurts To Help!

jb5150
07-15-2004, 01:52 PM
Can we copy the other maps to the QMB......say an attack on Berlin by 4 flights of 17's?

http://img78.photobucket.com/albums/v259/jb5150/sharkymug2.gif It Never Hurts To Help!

PBNA-Boosher
07-15-2004, 01:54 PM
The reason that there are limited maps in the QMB is because they are the maps that load quickly.

Boosher
_____________________________
"So do all who live to see such times, but that is not for them to decide. All you have to decide is what to do with the time that is given to you..."
-Gandalf

plumps_
07-15-2004, 02:22 PM
It's not possible. The reason is that all those pre-made missions you can choose in the QMB don't exist for the other maps. Someone would have to make them.

Download a free third-party mission generator like UQMG (http://www.uberdemon.com/).

-----------------------------------
http://home.arcor.de/rayluck/sturmovik/stulogo-banner.jpg (http://home.arcor.de/rayluck/sturmovik/)
My Missions (http://home.arcor.de/rayluck/sturmovik/missionen-en.html)