PDA

View Full Version : IL2 with Saitek X45 and CH Pro Pedals



scott_a1968
06-14-2005, 12:23 AM
I have a Saitek X45 and CH Pro Pedals. The Pro Pedals work in IL2 but the Saitek isn't detected...The only way the Saitek will work is if I disable the pedals. How can I fix this? Any ideas???

scott_a1968
06-14-2005, 12:23 AM
I have a Saitek X45 and CH Pro Pedals. The Pro Pedals work in IL2 but the Saitek isn't detected...The only way the Saitek will work is if I disable the pedals. How can I fix this? Any ideas???

midgie
06-14-2005, 03:28 AM
You will need to remap the keys and axis in the controls section. The X45 won't show up in the in-game joystick editor so you will have to map your axis curve manually in the conf.ini

For a better description read the joystick guide (http://www.airwarfare.com/tech/sticks.htm) at airwarfare.com

F19_Orheim
06-14-2005, 04:56 AM
works excellently...

change conf.ini:


[rts_joystick]
X=0 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 0
Y=0 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 0
Z=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100
RZ=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
FF=0
U=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
V=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
1X=0 0 0 0 13 30 46 59 70 84 100 0
1Y=0 0 0 0 13 30 46 59 70 84 100 0
1Z=0 35 41 48 56 67 76 82 89 95 100 0
1X1=0 13 21 28 39 53 65 77 88 96 100 0
1Y1=0 22 28 37 45 54 65 77 88 97 100 0
1RX1=0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 0
1RZ1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1U1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1V1=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1RX=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1RZ=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1U=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0
1V=0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 0


you need to assign the pedals to an axis in setup