PDA

View Full Version : Dual-Core



Tor.Lein
12-27-2006, 10:02 AM
Does this game support dual-core processors at all?

I have heard that it doesn't. And... WHY?

I hereby require a Dual-core FIX!

Thanks.

Tor.Lein
12-27-2006, 10:02 AM
Does this game support dual-core processors at all?

I have heard that it doesn't. And... WHY?

I hereby require a Dual-core FIX!

Thanks.

SODsniper
12-27-2006, 10:36 AM
There are many many MANY posts about dual core..

The SEARCH function is your friend..

Search for Dual Core, DualCore and Dual-Core.

You will be amazed at the fount of wisdom and enlightenment that is available to you.<div class="ev_tpc_signature">

SODsniper http://specialopsdivision.us (http://%3CB%3E%3CI%3Ehttp://specialopsdivision.us%3C/I%3E%3C/B%3E)
Building A Better RavenShield Community......One Map At A Time....
**NOTE** Any postings made should be considered as MY interpretation, opinion or "take" on issues being discussed.
http://www.punksbusted.com/psbsig/psbsig.php/sigsml2/3977.png
http://www.specialopsdivision.com/Sigs/s.gif (http://specialopsdivision.com/RVSadmin/)