PDA

View Full Version : fmb waypoint ?



zoinksu52
01-08-2006, 01:49 AM
is there a way to make a ship or vehicle do a continous loop with 3 or 4 waypoints?

zoinksu52
01-08-2006, 01:49 AM
is there a way to make a ship or vehicle do a continous loop with 3 or 4 waypoints?

Aviar
01-08-2006, 02:55 AM
No.

Sorry for the short reply, but I'm going to bed. Good night.

(There is a Mission Builders forum here, you know. Lots of good info.)

Aviar

Tully__
01-08-2006, 03:27 AM
Mission builder forum or not, "No" about covers this topic http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

zoinksu52
01-08-2006, 03:29 AM
thanks.