PDA

View Full Version : limiting AI text



DmdSeeker
12-21-2005, 04:27 PM
Is there any way to limit how many lines of text the AI fill offline?

I know it can be turned off; but that turns off ground control text too.

I'd just like to limit it to to or three lines.

Is there a suitable conf.ini edit I could make?

DmdSeeker
12-21-2005, 04:27 PM
Is there any way to limit how many lines of text the AI fill offline?

I know it can be turned off; but that turns off ground control text too.

I'd just like to limit it to to or three lines.

Is there a suitable conf.ini edit I could make?

Kuna15
12-21-2005, 04:34 PM
[game]
SubTitlesLines=3