PDA

View Full Version : 2 questions regarding some stuff..



Mon Pavion
11-10-2004, 02:51 PM
1st. Is the seat height bugged? The seat raises just fine, but it keeps lowering itself(usually at the worst of times http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif)

2nd. How can I change Meters and Km/h to Feet and Mph in the speed bar? I have seen some videos on this site with it like that in the speed bar, and being that I am a stupid American, I am not used to meters and Km/h. I know I should just use the instruments, but it is easier to use the speed bar in the heat of combat until I get confortable with quick reading the instruments.

Thanks Fellas http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

steve_v
11-10-2004, 02:56 PM
1.) wish I knew that answer. sometimes on takeoff the seat lowers before leaving the carrier deck.

2.) from the readme:
Speedbar Units: You can use the Toggle Speedbar key (definable in the Controls section) to toggle the speedbar between metric units, and imperial units with speed in knots or miles per hour. The speedbar will toggle through measurement units in this order: Metric -> Imperial / Knots -> Imperial / Miles.

Your current avatar weighs in at 109Kb. Forum guidelines limits are 40KB file size maximum. Please adjust accordingly.

Mon Pavion
11-10-2004, 03:08 PM
PFFFSSSTTT...The Readme...HA!!

Who ever reads that **** anymore? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Thanks

brasil66
11-10-2004, 03:11 PM
I know how to toggle the speedbar to MPH. But is there anyway in the config file to select MPH as the default reading? When you begin a new mission....it always changes back to metric.
Not that changing is any big deal.

Tully__
11-10-2004, 04:09 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by brasil66:
I know how to toggle the speedbar to MPH. But is there anyway in the config file to select MPH as the default reading? When you begin a new mission....it always changes back to metric.
Not that changing is any big deal. <HR></BLOCKQUOTE>

No way to make it default to mph AFAIK