PDA

View Full Version : is it just me, or is ubi really slow ay the moment?



thefruitbat
01-10-2010, 11:11 AM
It just seems really slow at the moment, wondered if others are finding the same?

thefruitbat
01-10-2010, 11:11 AM
It just seems really slow at the moment, wondered if others are finding the same?

AndyJWest
01-10-2010, 11:18 AM
It seems erratic, and I've recently noticed a strange bug where the latest posts in a topic don't show. I'm using IE at the moment, but I think I'll try Firefox to ensure it isn't a problem at my end.

If Firefox doesn't fix it, I'll do a proper bug report.

thefruitbat
01-10-2010, 11:20 AM
yeah, the same here, its not showing me all the posts at the moment in a thread...

kind of making it hard replying!

megalopsuche
01-10-2010, 11:32 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by AndyJWest:
It seems erratic, and I've recently noticed a strange bug where the latest posts in a topic don't show. I'm using IE at the moment, but I think I'll try Firefox to ensure it isn't a problem at my end.

If Firefox doesn't fix it, I'll do a proper bug report. </div></BLOCKQUOTE>

Same problem with firefox.

AndyJWest
01-10-2010, 11:39 AM
Yup, same problem with Firefox here too.

To clarify exactly what the problem is, If I look at the 'WWII QUIZ...' entry in the forum topic listings, it says tat the latest post was by VF-17 Jolly at 9:18 today (GMT), looking in the tread, the last entry is is by mhuxt at 16:27 yesterday. This seems to occur in many threads, I've not seen any obvious pattern as to when it occurs.

FoolTrottel
01-10-2010, 11:49 AM
Try and delete all cookies for this site.

thefruitbat
01-10-2010, 11:54 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by FoolTrottel:
Try and delete all cookies for this site. </div></BLOCKQUOTE>

no difference http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

AndyJWest
01-10-2010, 12:01 PM
Same here, deleting cookies made no difference. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

Frankthetank36
01-10-2010, 12:31 PM
I had assumed that people just weren't posting much lately

Choctaw111
01-10-2010, 02:45 PM
I was going to say something along these lines a couple days ago.
This forum doesn't really seem that active these days.
I was wondering what this could be contributed to.

WhiteKnight77
01-10-2010, 03:20 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Choctaw111:
I was going to say something along these lines a couple days ago.
This forum doesn't really seem that active these days.
I was wondering what this could be contributed to. </div></BLOCKQUOTE>

The Ubi forums act up now and then. Usually it's a sign that the forums are going to go belly up.

SeaFireLIV
01-10-2010, 11:24 PM
Actually, I`ve not seen THIS kind of acting up before. I actually thought Mods had been deleting posts (unusual I know) because they would vanish soon after I posted them, only to reappear hours later. I also saw other posters comments appearing and vanishing to reappear later.

Weird.

FlatSpinMan
01-11-2010, 12:00 AM
I'm using google chrome. No issues here. Probably my special mod- Uber access http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

blairgowrie
01-11-2010, 06:32 AM
Then you must have greater powers than me FSP, cause I am seeing the same issues as the rest of the posters in the thread.

na85
01-11-2010, 07:12 AM
I've been seeing the issues described in this thread come and go for months. It is a server issue.

blairgowrie
01-11-2010, 07:18 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by na85:
I've been seeing the issues described in this thread come and go for months. It is a server issue. </div></BLOCKQUOTE>

Correct. I think it has something to do with refresh and updating the server.

FlatSpinMan
01-11-2010, 07:41 AM
Ooops. How awkward. BG's not in the "uber" group.
Sorry BG, forget I mentioned it. Yeah, um.. I'm having trouble, too.

megalopsuche
01-11-2010, 07:49 AM
Is there some sort of rivalry occurring here? http://forums.ubi.com/images/smilies/10.gif

na85
01-11-2010, 08:42 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by FlatSpinMan:
Ooops. How awkward. BG's not in the "uber" group.
Sorry BG, forget I mentioned it. Yeah, um.. I'm having trouble, too. </div></BLOCKQUOTE>

http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

FlatSpinMan
01-11-2010, 08:46 AM
http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif