PDA

View Full Version : Can't put 4/4 graphics quality?



ChrisAwad
08-28-2008, 03:35 PM
Hi. I installed Assassin's Creed, then did the 1.02 patch. First thing I checked was the graphics settings.

I noticed that Graphics Quality was 3/4 & was impossible to select 4/4..

I have an nVidia Geforce 8800GT 512MB so I know my card should support it--all other settings but this, are max.

Any help/info would be greatly appreciated. Thnx.

ChrisAwad
08-28-2008, 03:35 PM
Hi. I installed Assassin's Creed, then did the 1.02 patch. First thing I checked was the graphics settings.

I noticed that Graphics Quality was 3/4 & was impossible to select 4/4..

I have an nVidia Geforce 8800GT 512MB so I know my card should support it--all other settings but this, are max.

Any help/info would be greatly appreciated. Thnx.

caswallawn_2k7
08-28-2008, 03:36 PM
post your question with a full dxdiag in the help and support forum and some1 will help you.

ChrisAwad
08-28-2008, 03:52 PM
ok.. done:

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=47210...601003386#2601003386 (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=4721051016&m=2601003386&r=2601003386#2601003386)