PDA

View Full Version : Pacific Fighters wont load



sskip
03-15-2005, 06:18 AM
Just purchased a copy of Pacific Fighters, installed it and patches it to 304

But it wont load due to a rts.dll error.

what is this and how do I fix it ?

Thanks in advance lads for any help you can give me

sskip
03-15-2005, 06:18 AM
Just purchased a copy of Pacific Fighters, installed it and patches it to 304

But it wont load due to a rts.dll error.

what is this and how do I fix it ?

Thanks in advance lads for any help you can give me

The_Presz
03-15-2005, 07:00 AM
Ubisoft Solution Center (http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10061&p_created=1099077749&p_sid=3_uGGxsh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PWRmbHQmcF9ncmlkc29yd D0mcF9yb3dfY250PTQmcF9zZWFyY2hfdHlwZT1zZWFyY2hfbmw mcF9wcm9kX2x2bDE9ODgmcF9wcm9kX2x2bDI9MTEyOCZwX2Nhd F9sdmwxPSZwX2NhdF9sdmwyPSZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=)

3.JG51_BigBear
03-15-2005, 09:25 AM
This is kind of streching the abilities of my weak memory but if you look in your PF folder I think you'll find a file called 'rts.dll' If you right click on it and look at the properties it might say 0.0MB. If it does go to the 1st CD in the PF set and copy the file 'rts.dll' from the CD to your PF folder. Overwrite the old one with the copied one and hopefully that does it.