PDA

View Full Version : Game stops responding when i launch it.



xeriuth
12-26-2009, 02:36 PM
I just bought the game like 15 mins ago and when i launch it the game stops responding what could be the problem??

xeriuth
12-26-2009, 02:36 PM
I just bought the game like 15 mins ago and when i launch it the game stops responding what could be the problem??

gamer1983
12-26-2009, 05:08 PM
well i think the problem maybe is that you dont have a good machine or maybe your pc is runing a lot of services that is not necesary when ur playing close all the aplication runing ein background and clean yor pc use ccleaner, tune up 2009 if u like you can send my ur serial to see in my computer if the problems persists ok make ur choise see u

Morfi3660
12-26-2009, 05:08 PM
Make sure you run the game with digital audio properties set to 48000hz or less in Windows menager. The game crashes if you use more than that. You should set digital audio properties to 48000hz it realy helps...

xeriuth
12-26-2009, 05:15 PM
LOl yeah send me ur serial dude ur nuts, and second, I have top end gaming RIG, i7 proc 8gb ram 2 gtx 275 in sli runnin win 7

xeriuth
12-26-2009, 05:31 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Morfi3660:
Make sure you run the game with digital audio properties set to 48000hz or less in Windows menager. The game crashes if you use more than that. You should set digital audio properties to 48000hz it realy helps... </div></BLOCKQUOTE>

Thanks man it worked ur a genius. bye