PDA

View Full Version : Skin Error



BurningGeneral
11-29-2009, 09:22 AM
Hello,
On startup, the Chromed shows me an error window. It's written "bomba_zdalna.3da" in it. What does it mean and how can I correct it?
Please help.

BurningGeneral
11-29-2009, 09:22 AM
Hello,
On startup, the Chromed shows me an error window. It's written "bomba_zdalna.3da" in it. What does it mean and how can I correct it?
Please help.

seir
11-29-2009, 01:21 PM
Wow, that's weird. You paced the object with unsupported class or you placed custom object that can't be rendered.

BurningGeneral
11-29-2009, 01:49 PM
Is there a possibility to find this object or is it equal if I just let it sty on my map?

seir
11-29-2009, 03:38 PM
Just check objects that could cause this issue.

BurningGeneral
11-29-2009, 04:10 PM
Well, i have more than 1000 objects on my map. I couldn't check all of them! How do I get to know which objects could cause this issue?

seir
11-30-2009, 01:32 AM
Go to "Object List" and turn ON the field "Show class first". Ingore all ModelObject and LawmanASP and look for weird class name that can cause this issue.

Zancara
12-07-2009, 01:30 AM
I have got the same error when I tried to use a dynamite-stick with a wrong class attached