PDA

View Full Version : Problem with the demo.



Tortanick
08-10-2004, 04:30 AM
Whenever I try to run the demo I get two error messages:

one reads: The D3D9.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLLhttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gifdEntry 10

The other gives the link to the myst4.exe and says
"a device attached to the system is not funtioning.

Any ideas whats going wrong?

Tortanick
08-10-2004, 04:30 AM
Whenever I try to run the demo I get two error messages:

one reads: The D3D9.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLLhttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gifdEntry 10

The other gives the link to the myst4.exe and says
"a device attached to the system is not funtioning.

Any ideas whats going wrong?

brilers
08-10-2004, 05:24 AM
What kind of video card do you have?

What version of DirectX do you have?

Do you have the most recent drivers for your video card, and the most recent version of DirectX?

----------
The mystFoundry (http://myst.idyastudios.com/)

Tortanick
08-10-2004, 06:31 AM
Graphics card: RADEON 9800 XT with the latest drivers.

DirectX 9.0b

Operating system windows ME

brilers
08-10-2004, 07:02 AM
OK, did some research...

Try deleting everything in the folder C:\Windows\Temp\ and then re-installing DirectX...
----------
The mystFoundry (http://myst.idyastudios.com/)

[This message was edited by brilers on Tue August 10 2004 at 06:11 AM.]

Tortanick
08-10-2004, 07:15 AM
thanks, I'll get back to you

Tortanick
08-10-2004, 07:27 AM
It worked!!!!!!

kitzingmarko
08-11-2004, 01:15 AM
That's magic http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/crazy.gif