PDA

View Full Version : Missing FB Campaign



tonywizzz
03-23-2004, 04:37 AM
I clean installed AEP over FB 1.0 and then transfered back files I needed, I have about 40 different off-line campaigns running, each under a different pilot name, all have come back ok except one, when I select this particular pilot it only offer me a new campaign, if I go to the missing campaign and go for a re-start, it says campaign already underway, do you want to overwrite, anybody offer any suggestions as to how I could recover this campaign (German Fighter Centre)

http://img26.photobucket.com/albums/v79/Tony_Wizzz/il2/307logo.gif

tonywizzz
03-23-2004, 04:37 AM
I clean installed AEP over FB 1.0 and then transfered back files I needed, I have about 40 different off-line campaigns running, each under a different pilot name, all have come back ok except one, when I select this particular pilot it only offer me a new campaign, if I go to the missing campaign and go for a re-start, it says campaign already underway, do you want to overwrite, anybody offer any suggestions as to how I could recover this campaign (German Fighter Centre)

http://img26.photobucket.com/albums/v79/Tony_Wizzz/il2/307logo.gif

tonywizzz
03-23-2004, 10:46 AM
bump