PDA

View Full Version : editing missions in GRAW1. how?



topeira
07-03-2007, 02:18 AM
what knoledge in what programs do i need to have in order to edit existing missions and build new missions from scratch?
what programs do i need for this?

after DLing aruond 20 maps for co-op for GRAW and finding out that most of them are not very good i felt the urge to try and do some myself and just maybe get right what others got wrong..

since i have never done such a thing i was wondering if i should even start since i have no knowledge in 3d programs like maya or max or what have you.
what are XML files and what are the bundle files?

topeira
07-03-2007, 02:18 AM
what knoledge in what programs do i need to have in order to edit existing missions and build new missions from scratch?
what programs do i need for this?

after DLing aruond 20 maps for co-op for GRAW and finding out that most of them are not very good i felt the urge to try and do some myself and just maybe get right what others got wrong..

since i have never done such a thing i was wondering if i should even start since i have no knowledge in 3d programs like maya or max or what have you.
what are XML files and what are the bundle files?

ColinCJ
07-03-2007, 02:52 AM
topeira to be honest not manypeople are playing graw 1 now I feel your effort would be much better spent on graw 2 in a couple of weeks.

The moding tools for graw 2 are going to be far better than 1 and without the bugs.

If it was me I would waite.

topeira
07-03-2007, 07:29 AM
frankly, colin, im spending some time trying to get through some of the user made OGR missions by myself.
some aer fun. most of them are really bad.

if u say that the mission editor for graw2 will be different than graw1 than i might wait but i am still curious of the questions i asked in the first post.
also i wonder if just adding more enemy AIs to existing map is tough, concidering the questions i asked before...

ColinCJ
07-03-2007, 12:00 PM
This the best place for moding
http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?s=20b643421c...0a90a6&showforum=132 (http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?s=20b643421c63513c1ccde54bcf0a90a6&showforum=132)
It has all you need and then some bro good luck.

topeira
07-03-2007, 02:50 PM
thanks colin. i thought about registring in these forums but i dont have an ISP email. i mean i may have one but i dont know it cuz i never used it.

oh well...

ColinCJ
07-03-2007, 02:59 PM
Create a mail on fastmail.fm this will do ok.
http://www.fmail.co.uk/

topeira
07-03-2007, 05:21 PM
thanks a lot, buddy. just as i was about to try that out i figured i will try GMAIL. it worked.
i have a gmail account but i was certain that it's as bad as yahoo and hotmail.

i am in. thanks for the support. as always.